Tervetuloa!

Tässä blogissa selvittelen kaikenlaista maan ja taivaan väliltä. Sellainen itsekin olen...Kaikenlaisesta uudesta innostuva! Tällä hetkellä blogini käsittelee tulevien häitteni suunnittelua, Slanka-kuuria sekä pian Buzzador-tuotetestaajan mietteitä testaukseen tulevista tuotteista. :) Jään itsekin mielenkiinnolla odottamaan minkälainen sekametelisoppa tästä blogista syntyy!

sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Häähommia

Hiihtolomalla oli aikaa häähömpötysten parissa. Kävimme kaasoni kanssa vähän kangasostoksilla ja onpahan sitä tullut tilattua netinkin kautta jos jonkinlaista hääkrääsää. Kyllä sitä rahaa saa palamaan, jos ei ole tarkka! Onneksi tuo toinen naimisiinmenevä on sen verran tarkempi, että tämä morsian ei turhan höveliksi ala. ;)

Halusin jakaa hyvän idean, jonka sain häämessuilta matkaani. Häämessuilla tehtiin muistaakseni Sinooperin kojussa tällaisia värikarttajuttuja, joiden avulla on muuten helppo mennä mm. kangaskauppaan ja askartelukauppaan hakemaan teemavärin mukaisia juttuja. Paljastettakoot siis häiden värit nyt tässä kaiken kansan nähtäville. :) Kuvan laatu nyt ei ole mikään mieltäylentävä. Valaistus oli näin iltahämärällä kovin huono.

Häiden värimaailma siis pääosin violetin sävyinen, mutta tehosteena mustaa ja hopeaa. Ei mitään öklöpinkkiä...Vähän pitää olla särmää! ;) Ja onhan sitä nyt siis tullut ostettua vähän kankaita ja kartonkeja yms.
Hyvällä mallilla jo ollaan! Kirkko, juhlapaikka, pitopalvelu, bändi, hääauto, valokuvaus, kaasot ja bestmanit on. Eihän tästä enää paljoa puutu... ;)

Ja mähän olen luvannut, etten hössää... Heh.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti