Tervetuloa!

Tässä blogissa selvittelen kaikenlaista maan ja taivaan väliltä. Sellainen itsekin olen...Kaikenlaisesta uudesta innostuva! Tällä hetkellä blogini käsittelee tulevien häitteni suunnittelua, Slanka-kuuria sekä pian Buzzador-tuotetestaajan mietteitä testaukseen tulevista tuotteista. :) Jään itsekin mielenkiinnolla odottamaan minkälainen sekametelisoppa tästä blogista syntyy!

tiistai 28. helmikuuta 2012

Taitava telemark

Tänään unohdin kaikessa hötäkässä Slankat kotiin töihin lähtiessäni. Jouduin siis turvautumaan ruisleipään ja banaaniin. Päätin, että olisin mennyt heti töiden jälkeen rehkimään salille, sillä taukoa salitreeneistäkin on kertynyt jo muutamia päiviä. Kuinkas sitten kävikään... Täti Ope muksahti liukkaalla koulun käytävällä toisen polvensa varaan. Tämän seurauksena mojova polvimustelma sekä niskan ja selän revähdys ja karmea päänsärky. Crocsit + lattialle sulanut lumi = hengenvaara!

Otin siis iisisti ja kävin lauleskelemassa kuoroharkoissa. Mahtava harrastus muuten! Tiistaisissa harjoituksissa pää tuulettuu ja tulee huollettua ääntä.

Huomenna ensimmäinen poissaolopäivä työpaikalta tänä lukuvuonna. Olen nimittäin säästynyt toistaiseksi kevätnuhalta. Syksyn lenssun sairastinkin sitten syyslomalla... Huomenna koko päivän kokoustamista politiikan merkeissä. Taidan napata (yritän muistaa) mukaani patukan ja litran sinisen Tupperin pullon, joka muuten on herättänyt hilpeyttä. Kovin on hyvä tuote! Helppo napata mukaan ja mikä parasta, helppo pestä vaikka tiskiharjalla. Tavalliseen kaupan vesipulloon kun ei tiskiharjaa saa mahtumaan. :)

Päivän Slankat on nautittu. Tänään oli vuorossa suklaa, joka on sekin kovin maistuvaa! Tein pirtelöstä lähes lusikoitavaa ja tuote meni melkein suklaavanukkaasta... :)

Huomenna menen salille ja jarrusukkien ostokin on käynyt mielessä. Muksahdin siis nimittäin tänään jo toisen kerran nurin viikon sisään... Viime perjantaina ostoskeskuksessa vedin näyttävästi persauksilleni uusissa korollisissa kengissäni... Tätä menoa Täti Opella on pää kainalossa. Eipä tämä pää taitaisi silloinkaan hiljetä. ;)

Hyvää yötä kaikille!

1 kommentti:

  1. Maailmankaikkeus vain yrittää viestittää sulle, että hankkiudu eroon niistä helkkarin Crocseista! :D

    VastaaPoista