Tervetuloa!

Tässä blogissa selvittelen kaikenlaista maan ja taivaan väliltä. Sellainen itsekin olen...Kaikenlaisesta uudesta innostuva! Tällä hetkellä blogini käsittelee tulevien häitteni suunnittelua, Slanka-kuuria sekä pian Buzzador-tuotetestaajan mietteitä testaukseen tulevista tuotteista. :) Jään itsekin mielenkiinnolla odottamaan minkälainen sekametelisoppa tästä blogista syntyy!

sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Hei me slankataan!

Jatkanpa vielä tänään hieman toisenlaisesta aiheesta kirjoittelua. Aloitin tammikuun alussa (jälleen) keventämisen. Häät ja kaunis puku siintävät mielessä, enkä halua, että Slanka-vertaisryhmäni tulee heittelemään minua kirkon portaille vihreillä kuulilla. :)

Kuuri on siis käynnissä ja huomenna pitää mennä lomailun jälkeen täydentämään herkullisilla Slanka-pusseilla ruokavarastoani.

Slankan tuotteet ovat muuten paljon herkullisempia kuin Cambridge-kuurin pussit. Tiputin viime syksynä kolmessa kuukaudessa Camebridgellä 20 kiloa, mutta innostus lopahti, kun pussien valmistumaa vaihtui ja samalla pussien maku muuttui keinotekoisen karmeaksi! Olenkin supertyytyväinen, että valmentajani päätti vaihtaa Slankaan! Tällä hetkellä herkkuani ovat Tuttifrutti, Suklaa, Minttusuklaa ja Vanilija! Namsk! Huomenna menen innoissani hakemaan ruokavaraston täydennystä. Mitäköhän makuja sitä tällä kertaa mukaan tarttuu...

Täällä blogissa kertoilen myös urakkani etenemisestä. Tässä samalla on myös kunnon kohotus menossa ja viikko-ohjelmaani työnteon lisäksi kuuluu armoton treeni. Kuntosalilla pyrin käymään 2-3 kertaa viikossa. Tuohon päälle sitten koiran kanssa lenkit ja step-aerobic. Eiköhän näillä pitäisi tulosta syntymän. :)

Hiihtokin olisi kivaa ja viimeviikolla kävinkin suksimassa reilun viiden kilometrin lenkin, kunnes kummassakin kantapäässä oli niin mojovat rakot, että en kyennyt enää suksimaan metriäkään... AUTS! Ovat sitten viikon olleet sukset ja kantapäät levossa...

Huomiseen!
Ope Täti, niinkuin leikkisästi Slanka-ryhmäläiseni minua kutsuu :)

3 kommenttia:

 1. Siistii kun täti Ope boggaa. Ja kun vielä slankaakin, niin super siistii. Ja kiitos infosta pullojen suhteen. Yritän muistaa ottaa rahaa mukaan, kun täti ei oo paikalla ja kun sillä ei varmaan ole kortinlukijaakaan ;)

  Mutta me vaan slankataan ja bloggaillaan...

  VastaaPoista
 2. http://www.ellos.fi/dv/30-Kengat-Saappaat-nilkkurit/Wildflower/_/N-fx7Z1z13zs0Z1z141xe?Nr=345916 Nämä sulle heinäkuuksi <3

  VastaaPoista
 3. Merja... Ihanat! :) Toivotaan, että Slankalla mun jalkakin pienenisi kokoon 41. ;)

  VastaaPoista