Tervetuloa!

Tässä blogissa selvittelen kaikenlaista maan ja taivaan väliltä. Sellainen itsekin olen...Kaikenlaisesta uudesta innostuva! Tällä hetkellä blogini käsittelee tulevien häitteni suunnittelua, Slanka-kuuria sekä pian Buzzador-tuotetestaajan mietteitä testaukseen tulevista tuotteista. :) Jään itsekin mielenkiinnolla odottamaan minkälainen sekametelisoppa tästä blogista syntyy!

tiistai 6. maaliskuuta 2012

Kiirettä pukkaa...

Taas joka keväinen ja joka syksyinen ongelma minulla... Kiire. Koska sitä oppisi hölläämään? Viime viikolla ehdin vielä jopa hieman salillekin, mutta tällä viikolla näyttää pahalta. Oikein kiukuttaa, sillä olen jo nyt aivan koukussa punttien nostetun ja jumppapallon päällä pötköttelyyn. ;)

Huomenna taas vähän kokousta... Viime viikolla luottamushenkilöhommiin liittyviä kokouksia oli kaksi. Eihän tässä ehdi tätä blogissaan kirjoittaa. Se hyvä puoli tässä kiireessä on, että en ehdi nälkäilemään kotona mitään ylimääräistä. Mutta toisaalta sitten sen lyhyen ajan, jonka olen kotona hereillä, stressi aiheuttaa ahmimishimoja. :( Onneksi olen pysynyt kuivilla!

Viikonloppuna pyörähdin jääkiekko-ottelussa Riikassa, Latviassa. Onnistunut reissu ja mieletön tunnelma
ottelussa. Suosittelen! Kaupunki oli myös uskomattoman kaunis. Sinne täytyy matkustaa vielä joskus uudelleenkin paremmalla ajalla.

Tänään on nautittu tuttifruttia ja ajattelin vielä kuorotreenien päälle nautiskella vaniljalla. Nälkähän tässä kyllä onkin...

Buzzador-urani ei alkanut lupaavasti, sillä ensimmäinen ehdotettu kampanja liittyi Liptonin teepusseihin. En voi sietää teetä, joten minusta ei ole apua kyseisen tuotteen testaukseen...

Täti Ope lähtee nyt vielä kokeiden korjaamiseen. Eihän kello ole kuin 21.30. Miten niin stressiä?!?!

2 kommenttia:

  1. Pidetäänkö ekaluokkalaisillakin kokeita? Itse inhoan ja inhosin kokeiden pitämistä ja etenkin niiden korjaamista. Pitää vaan kehitellä uusia tapoja saada selville oppilan edistyminen. En vaan osaa sanoa miten se toimii alkuopetuksessa, joka on sitä tärkeintä opetusta koulussamme.

    VastaaPoista
  2. Voi ei, sä olisit päässyt (tai voinut päästä) siihen teekamppikseen? Mä olisin niin tykännyt siitä, koska juon teetä kuin mikäkin pesusieni, kahvin ohella. Mutta eipä tullut kutsua, höh.

    No, ehkä kohta sulle (ja mulle) tulee jotain kivaa tarjolle, mä olen ainakin tykännyt buzzata noita vigo-purukumeja.

    VastaaPoista