Tervetuloa!

Tässä blogissa selvittelen kaikenlaista maan ja taivaan väliltä. Sellainen itsekin olen...Kaikenlaisesta uudesta innostuva! Tällä hetkellä blogini käsittelee tulevien häitteni suunnittelua, Slanka-kuuria sekä pian Buzzador-tuotetestaajan mietteitä testaukseen tulevista tuotteista. :) Jään itsekin mielenkiinnolla odottamaan minkälainen sekametelisoppa tästä blogista syntyy!

maanantai 19. maaliskuuta 2012

Alakulosta yläkuloon... :)

Huhhei! Vihdoinkin alitin maagiset rajat vaa'alla ihan virallisestikin. Ensimmäinen punnitus oli kyllä pettymys. 200g yli tavoitteen ja uuden kymmenluvun. Aikamme Slanka-aivoriihessä höpistyämme astelin uudelleen vaa'alle ja kappas...Vaa'assa 600g vähemmän kuin tuntia aikaisemmin. Mahtavia pudotuksia koko ryhmällä! Oma viikkopudotukseni oli siis -1,6kg. Ihan ookoo. Ensi viikolla suotavaa olisi, että virallinen vaaka näyttäisi -3kg. Se on nyt tiukka viikkotavoite. On muuten mukavampi mennä työterveystarkastukseenkin, kun voi kertoa olevansa VLCD:llä. :) Niin ja laihtuneeni tämän vuoden puolella yli 10kg.

Katselin tänään Goan matkoja. Sinne! Sinne on pakko päästä - Intiaan! Ja sinnehän taidan heinäkuussa olla menossakin. Matkan suunnittelu on aina jännää ja kuuluu suurena osana itse matkaan. Intia on pitkään kiehtonut... Musiikki, uskonnot, kulttuuri, värit, ruoka(kin). Sen sanon, että vaikka kuinka nyt Slankaan, enkä ihan heti lopetakaan, niin Intiassa aion nauttia. Matkan jälkeen vaan on osattava palata arkeen. Sen olen nyt talven ja aivoriihen aikana oivaltanut! Intia, Intia, Intia...Ommmmmm...

Selkänikin alkaa olla parempi. Kiitos fyssariystäväni, joka on tehnyt töitä selän kanssa. Torstaina taas vähän lisää. Kyllä tuntuu paremmalta kuin viikko sitten! Henkikin kulkee kevyemmin.

Viikko on taas kovin kiireinen, mutta viikonloppuna saa huuhtoa kiireen ja stressin pois merenrannalla paljussa, kera mahtavien entisten opiskelukavereiden. Mahtiviikonloppu siis tulossa! :) Malja ystävyydelle!

Nyt painuu tämä nainen pehkuihin. Itseasiassa pää on jo tyynyllä ja peitto korvilla. Ihmeellistä tämä tekniikka. Pelottavankin koukuttavaa tosin.

Aurinkoa huomiselle toivoo,
Täti Ope

PS. Pääsimme koirani kanssa Buzzador koiranruokakampanjaan. Siitä kerron sitten myöhemmin. Postipakettia odotellessa...

PPS. Kadonneen jäljillä oli muuten liikuttava tänään. Itkin. Vähän.

PPPS. Iholla-sarja tulee taas huomenna. Seuraan. Tykkään. Jotain erilaista.

Hyveli yöteli!

1 kommentti:

  1. Arvoista täti Ope, ei kukaan mene intiaan, varsinkan jos on lasten kanssa tekemisissä, Se näet voi särkeä sydämen. Paikka jonne ehdottomasti pitää menne heinäkuussa on BORA BORA, siellä on talvi, mutta ei kuitenkaan mikään oikea talvi. Se kuuluu Ranskan Polynesiaan, ihmiset ovat siellä ystävällisiä ja mitkä olosuhteen. Meren päälle rakennettu bungalow, josta lattian lävtsi saa katsella kaloja ja muuta meren olemista ja elämistä. Jos ei ole nähnyt ja kokenut Bora Boraa, niin ei ole nähnyt ja kokemut mitään. Katso Wikipediasta - näin aluksi ja eri kielisitä versioista.

    VastaaPoista