Tervetuloa!

Tässä blogissa selvittelen kaikenlaista maan ja taivaan väliltä. Sellainen itsekin olen...Kaikenlaisesta uudesta innostuva! Tällä hetkellä blogini käsittelee tulevien häitteni suunnittelua, Slanka-kuuria sekä pian Buzzador-tuotetestaajan mietteitä testaukseen tulevista tuotteista. :) Jään itsekin mielenkiinnolla odottamaan minkälainen sekametelisoppa tästä blogista syntyy!

sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Kiireinen, mutta onneksi keväinen viikko takana...

Tervehdys taas,

Aloitetaanpa ihanalla keväisellä kuvalla, joka sopii juuri tänne minun sivuilleni! Katsokaa, mitä esim. vihreistä kuulista voikaa tehdä! Niitä ei siis aina tarvitse syödä... :) Jospa askartelisinkin pääsiäiseksi tällaisen ulko-oveen. 

www.thoughtfullysimple.com


Olen koko viikonlopun yrittänyt ladata akkuja ja olla vaan. Onnekseni siinä myös hyvin onnistuin. Siivosin (vähän vaan), lenkkeilin, kuntosalillakin kävin ja eilen katselin elokuvan yhdessä ystäväni kanssa. Suosittelen elokuvaa "The Help" = "Piiat" kaikille. Tai ainakin niille, joita kiinnostaa eteläosavaltioiden historia, rotusorto... Koskettava ja silmäkulmia kostuttava kokemus! Voi kuinka elokuvan jälkeen taas kaipasinkaan syvään etelään, toiseen kotiini! 
 

Sain työkaveriltani myös kyseisen kirjan lainaksi. Tämä pitää lukea pian! Minulla on tosin kesken vielä kaksi muutakin kirjaa yöpöydälläni, mutta ehkä siirrän ne syrjään ja aloitan tämän. Elokuvassa roolisuoritukset olivat loistavia! Ei mikään ihme, että keräsi Oscar-ehdokkuuksia ja taisi sivuosan esittäjä saadakin yhden pystin.


 Huomenna taas vaa'alle ja aivoriiheen. Kovin jo odotan kuulevani muiden viikkokuulumisia! Itselläni on mennyt melkoisen hyvin ja aivan pian olen jo uudella kymmenluvulla! Perjantaina lähdin lenkin jälkeen vielä salillekin. Salilla ei ollut ketään muita ja melkoisella tahdilla kiskoin selkä- ja ojentajatreenin. Selkä meni juntturaan. Epäilen tosin huonoa sänkyä, joka saisikin lähteä kaatopaikalle!

Huomenna mennään jälleen pelkällä Slankalla. Taidan täydentää varastoa vaniljalla, minttusuklaalla ja tuttifrutilla. Viime viikko meni lähes puhtaasti. Vähän kylkeen jouduin kyllä nauttimaan tonnikalaa ja raejuustoa. Eilen paistoin parit kananmunat. Tänään söin sunnuntain kunniaksi broileria ja wokkivihanneksia. Kaikki rasvattomasti valmistettuja...

Olen tänään löytänyt muutamia blogeja lisää, joita seurata. Miten ihmiset osaavatkit ottaa niin kivoja kuvia? Mäkin haluan osata! :) Tänä vuonna haluan oppia. Onhan meillä uusi hieno kamerakin...

Ensi viikko ei onneksi ole yhtä kiireinen kuin tämä mennyt viikko oli. Ensimmäinen vapaailta oli perjantaina. Kaikkina muina iltoina olin töiden jälkeen menossa jonnekin... Hölläilyviikonloppu siis todellakin tuli tarpeeseen. Aurinko tuo energiaa ja lumikin sulaa silmissä! Horisontissa häämöttää kaunis hääpuku ja heinäkuun helteet...

Tässä teille vielä tunnelmakuvaa Venezuelan reissultani vuodelta 2009. Häämatkaa suunnitellessa...
              

Aurinkoista alkavaa viikkoa teille kaikille ja pitäkää peukkuja, että huomisella punnituksella olisi kiloja karissut!

2 kommenttia:

  1. Toivottavasti teillä on sisätiloissa sijaitseva ovi, johon tuota kranssia suunnittelit. Tein kerran kranssikoristeita Tiimarin feikkiomenoista ja ei mennyt kauaa kun ne oli nokittu rei'ille. Eli liian realistisia :)

    VastaaPoista
  2. Joo, mutta niitä koristeeksi tarkoitettuja vihreitä kuulia ei ole tarkoitus syödä sitten koristeen poispurkamisen yhteydessä.

    VastaaPoista