Tervetuloa!

Tässä blogissa selvittelen kaikenlaista maan ja taivaan väliltä. Sellainen itsekin olen...Kaikenlaisesta uudesta innostuva! Tällä hetkellä blogini käsittelee tulevien häitteni suunnittelua, Slanka-kuuria sekä pian Buzzador-tuotetestaajan mietteitä testaukseen tulevista tuotteista. :) Jään itsekin mielenkiinnolla odottamaan minkälainen sekametelisoppa tästä blogista syntyy!

tiistai 27. maaliskuuta 2012

Purina ONE -tuotepaketti saapui ja Buzzaus alkoi!


Tervehdys jälleen,


Tänään hain postista paketin, josta löytyi Purina ONE Adult -koiranruokaa meidän Sissin testattavaksi. Aloitin siis Buzzadorina toimimisen joka on osoittautunut melkoisen mielenkiintoiseksi hommaksi! Kovin olimme jo Sissin kanssa pakettia odotelleetkin! Myös useampi Sissin koirakaveri odottaa näytepakettien saamista. Emännät ovat valmiit ilmoittamaan sitten testailun jälkeen minulle kuinka Purinat maistuvat. :)


Buzzadorin lähettämän tuotepaketin sisältö. Mahtavaa!Kerronpa teille, mitä Purina ONE -koiranruuista kerrotaan...


* ERI ELÄMÄNVAIHEISIIN
Koira kokee monia fyysisiä muutoksia elämänsä aikana kasvaessaan ja kehittyessään pennusta aikuiseksi ja kypsään seniori-ikään. Elämäntapamuutokset vaikuttavat myös koiran ravitsemukseen - ravitsemukselliset tarpeet muuttuvat vuosien varrella.

* ASIANTUNTIJOIDEN KEHITTÄMÄ
Purinan eläinlääkärit ja ravitsemustieteilijät ovat kehittäneet erilaisia reseptejä, jotka tukevat koiran matkaa elämänvaiheesta toiseen.

* TASAPAINOTETTU TÄYSRAVINTO
Purine ONE on 100% ja tasapainotettu täysravinto joka sopii koirallesi koko sen elämän ajan. Purina ONE maistuu yleensä viimeistä murua myöten myös kaikkein nirsoimmillekin koirille.

Purina ONE sisältää SOLELIOS-reseptin, joka sisältää kaikki tärkeät ravintoaineet ja on siis tasapinoista täysravintoa koirallesi.

1. Erittäin sulavaa ja pitää huolta ihosta.
2. Auttaa tukemaan vastustuskykyä.
3. Edistää vahvan lihaksiston muodostumista.
4. Auttaa pysymään hoikassa kunnossa.

Sissin aneleva ilme...Joko saa maistaa?Lisätietoa Purinan ONE -tuotteista ja koirien hoidosta löytyy osoitteesta www.purina-one.com/fi/dog


Purina ONE -esitteessä kehotetaan totuttamaan koira aina uuteen ruokaan merkkiä vaihdettaessa. Me olemme jo kolmen vuoden ajan vaihdelleet laatuja, makuja, koostumusta monen monta kertaa, eikä koskaan ole ongelmia ilmennyt. Sissillä on valkoiset ja superterveet hampaat, kiiltävä turkki, uskomaton lihaksisto ja kovin on energinen ja täysin terveenä pysynyt koira. :) Edeltävät kommentit sisältävät emännän suuren ylpeyden, joka on toki havaittavissa... ;)


Ensimmäinen maistelukerta sujui melkoisella vauhdilla. Sissi jotkaisi kupillisen Purinaan alta aikayksikön. Isäntäkin tuli naureskelemaan ja ihmettelemään, sillä niin kova kolinan ja hulina kävi pesuhuoneen puolella. Kupillinen Purinaa hävisi noin kahdessa minuutissa. Eipä Sissiä paljon haitannut edes salamavalojen räiske. :) 


Purina ONE Adultia pinkistä juhlakupista tietenkin.
Sissin vauhdissa oli melkoisen haastavaa kameran kanssa pysyä... :)
Aamuateriaa jäänkin nyt mielenkiinnolla odottamaan, sillä joinakin aamuina on kilpailevat tuotteet jääneet kuppiin...Saa nähdä kuinka Purina ONE selviytyy aamuhaasteesta. :)


Eikös tämä nyt suju melkoisen loistavasti. Ruokaremonttia niin emännällä kuin koirallakin. ;)


JOS BUZZAUS kiinnostaa - tutustu tästä! * Buzzadorina saat ilmaiseksi kokeilla uusia tuotteita ja palveluja.


* Kuinka kauan kestää ennenkuin pääset mukaan ensimmäiseen kampanjaan voi vaihdella muutamasta viikosta muutamaan kuukauteen riippuen siitä, kuinka hyvin profiilisi sopii tuleviin kampanjoihin.


* Kun saamme sinulle sopivan kampanjan, saat viestin siitä sähköpostitse.


HUOMIO HUOMIO!
Seuraamalla tätä linkkiä ilmenee, että minä olen kutsunut sinut mukaan (minun buzzador-käyttäjätunnukseni on  aenumm):
1 kommentti:

 1. Se sanottiin. Kumpikin muttaa ravintotapojaan niin dogi kuin emäntäsäkin. Emäntä tosin slankaa, ja dogi purinoi.
  Kummalakin karva kiiltää ja on terveet hampaat.
  Se on jo suuri saavutus se.

  Eli onko koira olemassa oleva subjekti vaiko ihan objekti?

  Siinä haastettä Sissille ja täti Opelle!

  VastaaPoista