Tervetuloa!

Tässä blogissa selvittelen kaikenlaista maan ja taivaan väliltä. Sellainen itsekin olen...Kaikenlaisesta uudesta innostuva! Tällä hetkellä blogini käsittelee tulevien häitteni suunnittelua, Slanka-kuuria sekä pian Buzzador-tuotetestaajan mietteitä testaukseen tulevista tuotteista. :) Jään itsekin mielenkiinnolla odottamaan minkälainen sekametelisoppa tästä blogista syntyy!

tiistai 13. maaliskuuta 2012

Jäi "tiejyrän" alle, mutta yhä hengissä... :)

Lupasin tänään kirjoitella lisää. Nyt on hyvä, mutta melko lyhyt hetki kirjoitella Slankkaus- ja kevättunnelmia. Pian alkaa paljon mainostettu, naisten elämään keskittyvä ohjelma "Iholla". Kovin sitä tässä odotan alkavaksi.

Eilen kevätaurinko antoi energiaa maanantaihin ja oppilaani olivat iloisella ja ahkeralla päällä. Saimme koulun käytävää värittämään ihania, pirteitä "Talvivaatteet tuulettumassa" -töitä. Otanpa huomenna kuvan teidänkin ihasteltavaksi! Ope on kovin ylpeä!

Tänäänkin oli lämmin ja osin aurinkoinenkin kevätsää, mutta mikä tuuli! Sukat pyöri jalassa ja pelkäsin kaatuvani tuulen puhureissa lenkillä tänään. Niin on Slanka antanut minulle kevyen olotilan! ;D Eilinen pudotus oli siis -1,2kg. Nyt on tahtia kiristettävä, sillä tämän heinämorsion armonpäivät alkavat olla vähissä... Nyt pelkkää Slankkaa ja treeniä. Vettäkin pitäis muistaa juoda. Tämä päivä on mennyt hyvin neljällä pussilla. Työpaikalla tänään tarjotut suolaiset parsa-feta-piirakat ei napanneet yhtään. Maanantaina on pakko nähdä vaa'assa uudet kymmenluvut!

Huomennakin jää sali väliin, sillä menen kouluttamaan tulevia lastenvahteja kurssille. Jännää... Kaikkeen sitä tulee lupauduttua, mutta pääsen pitämään oppitunnin aiheesta "Eri-ikäisten lasten kohtaaminen", joten omasta koulutuksestani pystyn ammentamaan paljon. Ja onhan tätä työkokemusta kertynyt niin koulusta kuin päiväkodistakin.

Kävin eilen salilla, jossa keskityin rintalihas-/hauistreeniin. Kyllä tänään lihakset juilii! Huh! Tämä tosin on hyvää kipua. Hyvästi makkarat, Teretulemast muskulat! ;)

Salin jälkeen menin ystäväni luo hierottavaksi. Alaselkä on ilmoitellut ikävällä kipuilulla olemassaolostaan. Jumissahan se olikin! Mukaan lähti jumppaohjeet ja uusi aika kalenterissa. Selkä teipattiin ja nyt olo on kuin tiejyrän alle jääneellä kuvittelisin olevan. Huh! Nyt pitää saada alaselkä kuntoon ja kroppa taas toimivaksi. Otan 30 minuutin venyttelystä nyt jokapäiväisen tavan. Vanhuus siellä taitaa kolkutella... ;)

Mutta...eilen mitattiin pitkästä aikaa kehoni koostumus. Rasvaprosentti oli pudonnut ja lihas-/luustoprosentti oli noussut kolmella prosentilla parissa kuukaudessa! Tammikuinen säälittävä kolmen punnerruksen yritys on muuttunut jo viiteentoista punnerrukseen! \O/ Jei! Ylätaljaa vedin vielä pari kk sitten 15 kilon painolla, nyt liikkuu jo melko helpostikin 30 kiloa! Uskomatonta... Ja se jos mikä kannustaa jatkamaan! Olen koukussa...

Nyt Sub-TV ja Iholla.

Aurinkoista viikonjatkoa kaikille! Minä jatkan täällä selänkuntoutusta. Torstaina zumba - pitkästä aikaa! Ihanaa!

Hola!
Täti Ope

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti